Direct uit voorraad geleverd
Hoogste kwaliteit
Eenvoudig door iedereen zelf te monteren

Traprenovatie: een trap die bij je past

Heeft jouw trap zijn beste tijd wel gehad? Dan zit je hier goed! Want bij Trapverbouwing.nl bepaal je zelf hoe je jouw traprenovatie aanpakt. Wil je zelf je trap renoveren? Dan hebben wij alle materialen in huis én maken ze voor je op maat, als je dat wilt. Maar we kunnen ook dé complete traprenovatie voor je laten verzorgen door onze partner Renolijn.

Zelf je trap renoveren

Ben je een beetje handig en heb een vrij weekend voor de boeg? Tijd voor een traprenovatie. Bestel je alles voor je nieuwe trap in onze webshop, scherp je zaag en ga aan de slag.
Lees meer

Samen je trap renoveren met traptreden op maat

Wij het inmeten en het zaagwerk, jij de montage. Klinkt dat als je ideale traprenovatie? Dan doen we het samen. Stel je trap samen in de configurator, bestel alles wat je nodig hebt en ga aan de slag.
Lees meer

Je trap laten renoveren door onze partner Renolijn

In samenwerking met onze partner Renolijn verzorgen wij ook complete traprenovaties. Jij kiest de stijl, hun vakmensen doen de rest. Binnen twee uur is jouw trap als nieuw.
Lees meer

Veelgestelde vragen over traprenovatie

We hebben de meest gestelde vragen over het (zelf) renoveren van je trap voor je op een rijtje gezet. Met de antwoorden, uiteraard.
Lees meer

De 10 voordelen van traprenovatie

Wij hebben 10 redenen voor je op een rij gezet om voor een (DIY) traprenovatie te kiezen, in plaats van voor een nieuwe trap.
Lees meer