Direct uit voorraad geleverd
Hoogste kwaliteit
Eenvoudig door iedereen zelf te monteren

Je trap laten renoveren door onze partner Renolijn

Wil je je trap een make-over geven, maar heb je geen zin of tijd om hem zelf te renoveren? Snappen we. Daarom werken we nauw samen met onze partner Renolijn. Zij leveren en frezen de traptreden niet alleen, maar kunnen ook je complete traprenovatie verzorgen.

Complete traprenovatie van meten tot montage

Renolijn verzorgt de complete traprenovatie voor je. De specialist komt bij je thuis om de trap in te meten. Ze hebben ook alle kleurstalen bij zich, zodat je goed ziet welke stijl het beste bij jouw trap past.

Na de inmeetafspraak bij je thuis, worden alle onderdelen in de fabriek exact op maat gefreesd. Zo hoeven de monteurs bij je thuis niet met de zaag aan de slag. Dat scheelt tijd en rommel. Daar houden we van!

Snelle traprenovatie door experts

Doordat alle materialen kant-en-klaar bezorgd worden, gaat de renovatie supersnel. Vaak is je trap binnen twee uur klaar om opgeleverd te worden. De vakmensen van Renolijn kunnen daardoor in één dag meerdere trappen renoveren. En wat ook heel fijn is: na afloop van de werkzaamheden ruimen ze alles netjes op.

Samenwerking met Renolijn

Wij werken samen met Renolijn omdat zij een goede kwaliteit en service bieden. Voordat de vakmensen bij je thuis de trap komen renoveren, bespreken ze met de werkvoorbereiders alle bijzonderheden over je trap, huis en wensen. Zo komen ze altijd goed voorbereid bij je thuis. Een ander voordeel is dat als er tóch iets misgegaan is met inmeten, de onderdelen gratis vervangen worden.

Video: meer over Renolijn

Bekijk de video over Renolijn. Zo krijg je een goed beeld van hun unieke werkproces.