Direct uit voorraad geleverd
Hoogste kwaliteit
Eenvoudig door iedereen zelf te monteren

Samen je trap renoveren met traptreden op maat

Wil je graag je trap renoveren, maar zie je op tegen het zaagwerk? Dan doen wij dat voor je. Wij meten de treden op, maken alle materialen op maat en jij doet de montage. Wel pronken met je zelfgerenoveerde trap, maar geen meetfoutjes en ook geen zaagsel overal. Win-win!

Traprenovatie zonder meten en zagen

Heb je een trap met een bijzondere vorm, een hele oude trap of zie je het gewoon niet zitten om alle treden zelf af te meten en te zagen? Dan is dit dé oplossing. Onze specialist komt bij je langs om de bestaande trap precies in te meten.

De digitale meetapparatuur scant alle treden, ook de moeilijke hoekjes. Alle maten worden direct doorgestuurd naar de fabriek van onze partner Renolijn. Daar worden de traptreden en stootborden precies op maat gefreesd. Je bestelling wordt vervolgens compleet bij je thuisbezorgd en jij kunt aan de slag met je traprenovatie!

100% meetverzekering

Goed om te weten: als wij je traptreden of stootborden verkeerd inmeten, dan is dat natuurlijk ook ons probleem. We bezorgen je dan gratis een nieuw product. Met de juiste maat, uiteraard.

Trap binnen een paar uur gerenoveerd

Met de voorgefreesde traptreden en stootborden is je traprenovatie in een paar uur gepiept. Lijm de treden en stootborden met traprenovatielijm op hun plek, laat goed drogen en kit de naden af. Je traprenovatie is nu klaar!

Instructievideo

Stel je trap samen >